Intensivutbildning

Hösterbjudande Intensivutbildning 12495:- (ord.pris: 14495:-)

(Priset gäller från och med v.42 15/10)

Intensivutbildningen riktar sig till dig som vill utbilda dig i ett högre tempo än normalt. Utbildningen ger dock ingen garanti för ett körkort efter intensivutbildningens sista dag och ska heller inte ses som en snabb genväg till ett körkort. Hur långt man kommer under utbildningen är väldigt individuellt och beror till viss del på vilka förkunskaper man har sedan tidigare. Har man inte några förkunskaper innan kursen så får man se det som en kickstart med en bra bra grund för fortsatt utbildning hos oss eller om du övar privat.

Halkbanan planeras in den 3 veckan i din utbildning tillsammans med din lärare. Under den veckan planerar vi även för teoriprov och uppkörning om du är i slutskedet av din utbildning eller fortsatt övningskörning om du väljer att köpa till fler lektioner.

I paketet ingår:
  • Datatester (Elevcentralen)
  • Bokpaket (Dras ej av från priset om man har eget)
  • 14st körlektioner á 60min
  • Risk 1
  • Risk 2 (Halkbanan)

Innan du kan påbörja din intensivutbildning måste du ha ett giltigt körkortstillstånd.

Vi har löpande utbildningar under hela året

 

Körkortspaket med Trafiklärarstudenter 8995:- (Ord.pris: 13795:-)

  -4800:- i rabatt

Erbjudandet gäller med start 3/12-18

Går du i körkortstankarna men inte riktigt kommit igång än? Passa på att ta del av vårat förmånliga körkortspaket där du får träffa våra fina trafiklärarstudenter som kommer och gör sin sista praktik innan examination.

Kursen börjar Måndag den 3/12 och är tänkt att utföras under tre veckor V. 49-51. Hur långt du kommer under dessa veckor beror på vilka förkunskaper du har innan du påbörjar din utbildning. Har man inte några förkunskaper tidigare får man se det som en kick start med en bra grund för fortsatt utbildning hos oss eller om du övar privat. Vi följer en utbildningsplan och tillsammans med din lärare planerar du din väg till ett körkort.

I paketet ingår:
  • Datatester
  • Bokpaket (Dras ej av från priset om man har eget)
  • 20st körlektioner á 60min

Innan du kan påbörja din utbildning måste du ha ett giltigt körkortstillstånd.

 

Varmt Välkommen!!